EDFA / Optische versterker - www.easyfiber4all.nl
header (1100x343)

EDFA / Optische versterker

EDFA / Optische versterker
€ 1250.00
Versterking totaal in dBm
Type Connectors
Aantal uitgangen
Aantal
EDFA / Optische versterker.

Om het aangeboden optische signaal, met golflengte 1550 nm, te versterken en eventueel te verdelen d.m.v. meerdere uitgangen.
Dit wordt veel gebruikt in Area Pop's, of andere centrales, om het optische CATV signaal verder te distribueren naar de FTTH klant.

Uitgevoerd in een 19 inch behuizing van 1 HE, of bij een bepaalde grotere versterking en/of aantal uitgangen, van 2 HE.

Met DUAL INPUT en automatische switch functie, zodat de EDFA het signaal automatsch van de 2de inkomende vezel krijgt, wanneer het signaal van de 1ste inkomende vezel wegvalt. Hierdoor kan er optimaal gebruik gemaakt worden van een redundant netwerk en zal er geen onderbreking plaatsvinden als bijvoorbeeld een kabel stuk getrokken word.

Ook wordt er gebruik gemaakt van zeer hoge kwaliteits pump lasers van de merken JDSU en FITEL. Hierdoor wordt de levensduur van een EDFA langer.

In verschillende uitvoeringen mogelijk zoals type connectoren, hoogte van versterking in dBm en het aantal uitgangen. Zelfs het uiterlijk is naar wens aan te passen.

Wordt geproduceerd door een fabrikant met al meer dan 11 jaar ervaring en wordt aan vele grote instanties in o.a. europa verkocht.

Minimaal 2 jaar garantie.

Zie voor specificaties hier.
Terug naar overzicht